CADEAUBON VAN MW-MOTOREN

 

CADEAUTIP VOOR DE FEESTDAGEN

 

CADEAUBONNEN VAN MW-MOTOREN

 

LEUK VOOR SINTERKLAAS, ONDER DE KERSTBOOM OF VERJAARDAG

 

TE BESTELLEN IN ONZE WEBSHOP

 

 

 

MOTORACCU VULLEN VERBODEN

 

Sinds 1 februari is het verboden om zelf een accu te vullen. Het verbod bestond al langer maar is nu uitgebreid voor (o.a.) zwavelzuur. Het doel is om te voorkomen dat stoffen waarmee mensen zelf explosieven kunnen maken nog vrij verkocht worden. We zien de gemiddelde automobilist nog niet 1-2-3 zijn eigen accu vullen maar er zijn nog genoeg motorrijders en klanten die dat wel deden. De stof waar het in dit geval om gaat is dus zwavelzuur en het verbod geldt in het verlengde hiervan ook voor zuurpakketten die in onss geval werd meegeleverd met onderhoudsvrije accu’s. Zwavelzuur mag alleen nog maar verkocht worden met een speciale vergunning.  Zogenaamde ‘onderhoudsvrije’ accu’s moeten door de dealer / leverancier vooraf gevuld worden. En alsof we nog niet genoeg aan regels en registraties hebben in dit land moeten motordealers verdachte transacties, verlies en diefstal van ‘precursoren’ (uitgangsstof voor explosieven) binnen 24 uur te melden bij het Meldpunt Verdachte Transacties Chemicaliën…

 

MAAR WAT HOUDT DIT IN VOOR MIJ ?!

Kort gezegd komt het erop neer dat wij als MW-MOTOREN geen onzuurde accu’s en losse flesjes accuzuur mogen verkopen.

Zoals je van ons gewend bent krijg je service en daarom gaan we de accu’s voortaan vullen in onze werkplaats voordat je deze koopt. Je kan dus gewoon de accu blijven kopen die je al had en afgevuld afhalen in onze werkplaats. Je hebt zelf dus nooit meer geknoei!

 

ONS ASSORTIMENT:
 

Onze (resterende!) VARTA accu’s die worden besteld in onze webshop gaan verzonden worden zonder accuzuur.

Onze BANNER accu’s zijn in de fabriek gevuld en kunnen alleen worden afgehaald in de werkplaats.

Onze MOTOBATT accu zijn AGM accu’s en kunnen worden verzonden.

Onze BS BATTERY accu’s zijn AGM accu’s en kunnen worden verzonden/

 

tellerregistratie bij MW-MOTOREN

 

Tellerregistratie voor motoren dus ook bij MW-Motoren ✅


Vanaf 1 juli krijgen door het RDW erkende bedrijven de plicht om ook voor motorfietsen de tellerstand te registreren. Met deze maatregel wil de overheid de handel in motorfietsen minder vrijblijvend maken. Meer informatie over de geregistreerde tellerstanden moet kopers helpen om een betrouwbare motorfiets aan te schaffen. Tellerregistratie is een gezamenlijke wens van overheid, de Vereniging Aanpak Tellerstanden en motorbranche en moet economische fraude tegengaan en de verkeersveiligheid verbeteren.

 

De “Black Eagle” is inmiddels afgeleverd

GROTE en NIEUWE MODELLEN; service, onderhoud en onderdelen

 

Voor onderhoud en revisie aan de V50 Nato en andere kleine V-modellen is MW-Motoren hèt adres.

 

Ook voor de Grote Modellen en Nieuwe Modellen kun je uiteraard bij ons terecht! Wij hebben inmiddels ruime ervaring met deze modellen. Zowel de carburateur uitvoeringen als de injectie modellen! Wij kunnen de nieuwe modellen uitlezen met TEXA DIAGNOSTIC apparatuur.

 

De onderdelen zijn te vinden in onze webshop.